Новини про зірок
Подобається

Шок! Ксенію Собчак ледь не зґвалтували (ФОТО)

06/10/2016     Автор: admin
Шок! Ксенію Собчак ледь не зґвалтували (ФОТО)

Телеведуча Ксенія Собчак розповіла про спробу зґвалтування в дитинстві. Тоді їй було 14 років.

Як розповідає телеведуча, в дитинстві вона квапилася "пізнати доросле життя" і робила це всіма можливими способами, передає Корупція.Стар

Батьки намагалися оберігати її і хотіли виховати пристойною дівчиною, але Ксенія в дитинстві була дуже хитрою. Вдень, перед батьками, вона намагалася виглядати дуже пристойною і скутою, а ввечері отримувала від життя все, чого хотіла. В один з таких вечорів вона могла стати жертвою насильника.

20130723-sobc03

Юна Собчак з подругою вирішила відправитися в клуб, де познайомилася з хлопцями, які були набагато старші дівчаток. Їм хотілося здаватися дорослими і вони збрехали хлопцям, що вони вже є 18 років. Хлопці запропонували відправитися за місто, в готель. Коли вони приїхали туди, хлопці почали до них чіплятися з непристойними пропозиціями.

Дівчатам нічого не залишалося більше, крім того, як втекти через вікно в туалеті. Це була зима і сильний мороз, Собчак з подругою залишилися без верхнього одягу. Пів години їм довелося бігти через ліс, поки не дісталися до траси, де підібрав далекобійник. Чоловік надав дівчатам теплий одяг і довіз до будинку.