Новини про зірок
Подобається

Федір Бондарчук і Пауліна Андрєєва відірвалися на повну в ресторані (ФОТО)

06/10/2016     Автор: admin
Федір Бондарчук і Пауліна Андрєєва відірвалися на повну в ресторані (ФОТО)

Режисер і актриса відпочили в грузинському ресторані.

Після закриття в середині червня цього року кінофестивалю «Кінотавр», на якому Федір Бондарчук і Пауліна Андрєєва вперше з'явилися в якості офіційної пари, розмови навколо них стали тихіше, передає Корупція.Стар 

Але інтерес до пари як і раніше не затихає. Пліткарі чекають не дочекаються, коли ж закохані одружаться. Адже ходили чутки, що зірки хочуть по-тихому розписатися цієї осені. 

223

Так і спільна робота актриси Андрєєвої і продюсера Бондарчука в новому серіалі за сценарієм Сергія Мінаєва дає злим язикам привід наговорити гидот з приводу щирості почуттів 27-річної дівчини (12 жовтня їй виповниться 28 років, — прим. WomanHit.ru) до 49-річного Федора Сергійовича.

Але, незважаючи на всі чутки, перешіптування і злісні розмови, закохані щасливі. Оточення Бондарчука зазначає, що режисер змінився завдяки своїй закоханості: помолодшав і погарнішав. Судячи з рідкісних фотографій, які потрапляють в пресу і в Мережу, пара насолоджується товариством один одного і по-справжньому щаслива.

Так, вчора ввечері Пауліна і Федір провели час в компанії друзів, яку зібрав Резо Гігінеішвілі в своєму грузинському кафе. Чоловік Наді Міхалковій опублікував у мікроблозі фотографію, зроблену під час зустрічі. Шанувальників режисера, природно, залучили Бондарчук і Андрєєва, які просто світилися від радості. А також той факт, що на зустріч з друзями Резо прийшов без своєї дружини Наді, що дало їжі для роздумів з приводу розлучення Гігінеішвілі і Міхалковій. Передплатники побажали режисерові: «Резо! Не треба розлучатися з улюбленими» (тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені, — прим. WomanHit.ru). А Федора і Пауліну засипали компліментами: «Пауліна красива, Дааа… Федір закоханий і щасливий… Пауліна просто космічна. Неймовірна, вона просто зачаровує».