Зіркові скандали
Подобається

Децл судиться з Бастою через образу честі і гідності (ВІДЕО)

06/10/2016     Автор: admin
Децл судиться з Бастою через образу честі і гідності (ВІДЕО)


Репер Децл (Кирило Тлумацький) через суд вимагає від репера Басти (Василь Вакуленко) мільйон рублів. 

З позовом виконавець вирішив звернутися через слова Вакуленко, який в Twitter назвав Децла «кошлатим чмом», передає Корупція.Стар

Тлумацький порахував, що це висловлювання «заподіює йому моральну шкоду, що виразилася в моральних стражданнях», і завдає шкоди діловій репутації.

cae017a199a11002f3588a5fd7bd0129

«Поширені відповідачем відомості порочать мої честь і гідність, оскільки кількість підписників на Twitter-аккаунт відповідача становить 262 тисячі осіб. Як і я, Вакуленко Василь Михайлович є публічним обличчям», — йдеться в позовній заяві від 28 вересня 2016 року.

За словами Романа Лалаяна, адвоката Децла, вони хочуть створити прецедент, оскільки слово «чмо» ніколи не вказувалося в якості приводу до позову про образу. «Нам необхідно довести суду, що дана цитата вплинула на ділову репутацію Кирила Толмацького», — сказав юрист.

У заяві позивач уточнив, що Баста образив його у відповідь на скарги з приводу шуму в розташованому на території колишнього газового заводу в Москві клубі «Газгольдер» (клуб є частиною творчого об'єднання «Газгольдер», заснованого Вакуленко). Твіт Децл опублікував 27 серпня. На наступний день портал The Flow розмістив в Twitter посилання на матеріал про те, що Тлумацький, який живе неподалік від клубу, висловив невдоволення порушенням тиші. Вакуленко відреагував на новину, написавши: «Децл-кошлате чмо 2». Саме на це образився виконавець.