Плітки
Подобається

«Він і сам скоро зрозуміє, що він божевільний»! Леонардо Ді Капріо зібрався на Марс, щоб колонізувати планету (ФОТО)

05/10/2016     Автор: admin
«Він і сам скоро зрозуміє, що він божевільний»! Леонардо Ді Капріо зібрався на Марс, щоб колонізувати планету (ФОТО)

41-річний актор Леонардо Ді Капріо висловив бажання створити життя на Марсі.

Ряд іноземних ЗМІ повідомив новину, яка змусила шанувальників Леонардо Ді Капріо (Leonardo DiCaprio) похвилюватися, передає Корупція.Стар

Актор оголосив, що він має намір стати першим космічним туристом, який полетить на Марс. І не просто так: він відправиться туди, щоб закласти життя і колонізувати планету. Це дуже небезпечний захід, яке може спричинити за собою серйозні ризики для здоров'я звиклого до відпочинку на яхтах актора.

55680917

Про свої наміри Ді Капріо розповів у понеділок на присвяченій зміні клімату зустрічі, яка проходила в Білому Домі. На ній також були присутні президент Обама і доктор Катаріна Хейхо (Dr. Katharine Hayhoe), що вивчає проблему глобального потепління. 

Мова зайшла також про програму SpaceX, яка дозволить американцям відправитися на Марс без зворотного квитка, і актор пожартував, що першим хоче полетіти в небезпечну подорож. У відповідь співрозмовники назвали його божевільним.

«Поки такі подорожі на Марс ми не схвалювали. Не хотілося б думати, що хтось схвалить. Мені здається, ти зійшов з розуму», — сказала жінка-науковець. «Я схвалив», — наполягав Ді Капріо. «Мені здається, він і сам скоро зрозуміє, що він божевільний», — відмахнувся президент.