Зіркові скандали
Подобається

«Ти ж дівчина»! Саті Казанова нецензурно вилаяла митника в аеропорті (ексклюзивне відео)

05/10/2016     Автор: admin
«Ти ж дівчина»! Саті Казанова нецензурно вилаяла митника в аеропорті (ексклюзивне відео)

Російська співачка зізналася, що довгі роки страждала від зіркової хвороби.

Після недавнього скандалу, пов'язаного з некоректним висловлюванням 34-річної Саті Казанової на адресу дітей з обмеженими можливостями, на співачку обрушився шквал критики, передає Корупція.Стар

Громадськість вкрай негативно відреагувала на слова артистки, яка назвала малюків-інвалідів «косими і кривими». Однак Саті знайшла в собі сили і записала відеозвернення до всіх,  щиро вибачившись за свій необачний вчинок.

satikazanova
А недавно Казанова зізналася в ще одному ганебному вчинку. Вона розповіла, що кілька років тому грубо обійшлася з співробітником митного контролю в російському аеропорту «Домодєдово».

«Одного разу в аеропорту «Домодєдово» я нецензурно образила митника при виконанні службових обов'язків. Це було жахливо. Я прилетіла з великим багажем після глобального шопінгу в Європі. Далі мені треба було терміново їхати на концерт, часу обмаль. І на митному контролі мене запитують: «Що в багажі? На яку суму покупки?» Я називаю цифру, яка вимагає обов'язкового заповнення декларації… І що тут почалося! Чи то від нервів, чи то від втоми, чи то через те, що спізнювалася на роботу, я так понесла на нещасного митника триповерховим матом! Поняття усвідомленості, емоційної стриманості, самовладання були відсутні в мені тоді геть. Мене серйозно оштрафували, відвели у відділок міліції. Було соромно і принизливо…» .

Саті зазначила, що через деякий час вона знову побачила цього митника і вибачилася особисто. «Через півроку чи рік я його зустріла знову в аеропорту — і розплакалася! Попросила вибачення, звичайно ж. У мене кров гаряча, я ж з Кавказу, та ще й жінка — емоційна, артистична натура… Але ніщо мене не вибачає», — повідомила Казанова.