Новини про зірок
Подобається

Сенсація: Катя Осадча вперше показала округлий животик (ФОТО)

05/10/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сенсація: Катя Осадча вперше показала округлий животик (ФОТО)

Останнім часом все більше новин з'являється про вагітних або імовірно вагітних зірках. Так, нещодавно користувачі соцмереж запідозрили Яну Рудковська в четвертій вагітності, а тепер порція чуток торкнулася відомої української телеведучої Каті Осадчої, ередає Корупція.Стар

14478530_1805756723001001_3494997643908612096_n

Нещодавно ведуча "Світського життя" Катя Осадча зазначила 33-й день народження. Ось уже багато років вона ставить незручні питання зіркам шоу-бізнесу і політики та надихає мільйони жінок своїм розкішним видом, надягаючи відверті наряди, що підкреслюють струнку фігуру. Але останнім часом шанувальники в коментарях в Інстаграм Осадчої все частіше починають писати про вагітність української зірки.

Вперше про вагітність Каті Осадчої заговорили після виходу першого випуску програми "Світське життя" восени 2016, де зірка з'явилася в облягаючому сріблястому платті, яке і підкреслило животик Каті. Наряд викликав багато суперечок серед її шанувальників.

Не секрет, що у Каті Осадчої є чоловік, якого вона не хоче показувати громадськості (і це навряд чи Юрій Горбунов, з яким їй приписують роман). Тому є всі причини думати про вагітність зірки. У будь-якому випадку, після літніх канікул Осадча здивувала всіх своїм зовнішнім виглядом. Правда, були і ті, які звинувачують у всьому фасон і фактуру сукні, навівши докази, що і Віра Брежнєва стала "жертвою" схоже невдалого вбрання.

3b26b0fb689a47a7978ceeae2c59ce04

Але якщо раніше завжди струнка Катя Осадча в ефірі програми носила приталені наряди, то тепер вона все частіше з'являється в сукнях вільного крою.

Все рідше Катю знімають в профіль, намагаючись не акцентувати увагу на формах зірки. Це ще раз змусило шанувальників теледіви заговорити про вагітність Осадчої, у якій є також 14-річний син Ілля.

Час покаже, чи були праві в своїх припущеннях про вагітність Каті Осадчої її шанувальники. Але якщо це так, ми від чистого серця вітаємо телеведучу.