Новини про зірок
Подобається

Подалі від Пітта: Анджеліна Джолі перевезла дітей у закрите місто (фото)

05/10/2016     Автор: admin
Подалі від Пітта: Анджеліна Джолі перевезла дітей у закрите місто (фото)

Анджеліна Джолі отримала тимчасову опіку над дітьми, яка триватиме до 20 жовтня вирішила поміняти місце перебування своїх синів і дочок. Актриса орендувала будинок в одному з найбагатших і закритих міст США.

Йдеться про громаду Хідден-Хіллс в окрузі Лос-Анджелес, де, до речі, вже обзавелися житлом Кім Кардашьян, Кріс і Кайлі Дженнер, повідомляє Корупція.Стар

Анджеліна орендувала 8 тисяч квадратних метрів житлового комплексу з двома басейнами. У будинку знаходяться шість спалень, вісім ванних кімнат, кухня, вітальня. На території особняка є упорядковані галявини і місце для барбекю. За даними західної преси, оренда обійдеться актрисі в 30 тисяч доларів на місяць.

59663_0

Після передачі в суд документів на розлучення з Бредом Піттом Джолі переїхала з дітьми — Меддоксом, Паксом, Ноксом, Захарою, Шайло і Вів'єн — в особняк в Малібу, за який платила 95 тисяч доларів. А тепер з нього вона переїжджає в будинок по сусідству з Кім Кардаш'ян і Каньє Вестом. Нерухомість зірки реаліті-шоу розташована в півтора кілометрах від нового житла Анджеліни.

Представники ЗМІ припускають, що Бред Пітт тим часом житиме в особняку, придбаному до шлюбу з Дженніфер Еністон, в містечку Лос-Феліс. До початку шлюборозлучного процесу Анджеліна і діти вважали своїм будинком саме його.