Плітки
Подобається

Шанувальники Алсу налякані зникненням співачки після пологів (ФОТО)

04/10/2016     Автор: Катерина Гук
Шанувальники Алсу налякані зникненням співачки після пологів (ФОТО)

Російська співачка Алсу на початку серпня в одній з елітних клінік Ізраїлю народила хлопчика. 

Співачка порадувала цією новиною своїх шанувальників і зникла з Instagram. Фанати зірки всерйоз стурбовані здоров'ям співачки, передає Корупція.Стар

Шанувальники всерйоз стурбовані станом співачки Алсу. Нещодавно народила третю дитину артистка не з'являється в Instagram вже більше місяця.

bez-nazvaniya 57a32d1eac632b4fa9393ca43b23e000_cropped_740x460

На початку серпня співачка співачка порадувала шанувальників радісною новиною: вона народила третю дитину. Алсу і її чоловік Ян Абрамов прийняли рішення назвати новонародженого хлопчика Рафаелем. Зазначимо, що пара вже виховує двох дочок – Сабіну і Мікеллі.

Відразу після пологів Алсу виклала знімок, зроблений на дев'ятому місяці вагітності. Щаслива співачка супроводила фото радісною новиною про народження довгоочікуваного спадкоємця. Вона пообіцяла, що докладе всі зусилля для того,щоб хлопчик виріс гідною людиною.

Однак після цього співачка більше не викладала фото у свій мікроблог. Останній знімок Алсу виклала десятого серпня, а після цього в профілі зірки настала моторошна тиша. Передплатники дивуються: чому знаменитість не радує їх новими знімками після пологів? З-за мовчання Алсу перелякані фанати почали підозрювати щось недобре.

"Я скучила за вами", "щось сталося? Чому Ви пропали?", "Мені чет страшно, де ж наша Алсу", "Алсу, як ваш малюк, давно не викладали фотки, сумуємо за вас", — запитували зірку стурбовані фоловерів, проте співачка так і не виходила на зв'язок.

Нагадаємо, Алсу народила здорового хлопчика в одній з елітних клінік Ізраїлю. Новонародженого хлопчика назвали Рафаелем.