Новини про зірок
Подобається

Няня втрутилася в розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта (фото)

04/10/2016     Автор: admin
Няня втрутилася в розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта (фото)

Крисанн, яка доглядала за самою Анджеліною, коли та була маленькою, зізналася, що вона в розпачі

Крисанн Морел, колишня няня Анджеліни Джолі, звернулася до актриси через пресу з відкритим листом. Вона закликала актрису не позбавляти дітей їх батька, нагадавши Анджеліні про її власне непросте дитинство, повідомляє Корупція.Стар

Крисанн, яка доглядала за самою Анджеліною, коли та була маленькою, зізналася, що вона в розпачі. Морел вважає, що актриса збирається повторити помилку своєї матері Марселіно, і це призведе до жахливих наслідків для дітей Джолі і Бреда Пітта. Справа в тому, що Марселіно, яка була смертельно ображена на свого колишнього чоловіка і батька Анджеліни – Джона Войта – зробила все, щоб налаштувати дочку і її брата проти їх тата і перешкоджала їх спілкуванню. І ось тепер Джолі, яка була надзвичайно прив'язана до своєї мами, яка пішла з життя в 2007-му, збирається наслідувати її згубному, як переконана Морел, прикладу.

4a3fea78a89375808883407a9c690f61

"Я дозволила собі заговорити про це тільки тому, що дуже стурбована долею самої Анджеліни і її дітей. Я хочу звернутися до неї: "Будь ласка, не викреслюй Бреда з їх життів!". Не можна використовувати дітей, як зброю в сварці з чоловіком і "демонізувати" його, як це зробила колись її мама. Адже в результаті у них буде самотнє і безрадісне дитинство, як колись у самій Анджеліни. Адже її мама так і не могла пробачити Войта, і їй було боляче дивитися на його дочку, яка багато в чому нагадувала їй батька…", – заявила Крисанн.

Що ж стосується Пітта, то він, з того моменту, як Джолі подала на розлучення, не мав можливості побачитися з дітьми. Адже Анджеліна звинуватила його в тому, що він під час сварки вдарив старшого прийомного сина – Меддокса. Пітту дозволять зустрітися з дітьми в присутності консультанта-психолога. Однак ця зустріч поки що так і не відбулася.

А тим часом Бред, як стверджують його друзі, ридає кожен день і повторює: він просто не може повірити в те, що все це відбувається з ним наяву, а не є його кошмарним сном. Єдине джерело розради Пітта – це його батьки, з якими він зідзвонюється кожен день.