Зірка тижня
Подобається

Колишня дружина Гуфа народила хлопчика в прямому ефірі (ексклюзивні ФОТО, ВІДЕО)

04/10/2016     Автор: Катерина Гук
Колишня дружина Гуфа народила хлопчика в прямому ефірі (ексклюзивні ФОТО, ВІДЕО)

Хлопчик з'явився на світ за допомогою кесаревого розрізу.

Зірка "Інстаграму" і бізнес-вумен Айза Анохіна (до другого заміжжя Долматова — Ред.) народила другу дитину від серфера Дмитра, передає Корупція.Стар

Хлопчика назвали Елвісом. На пологи в московський перинатальний центр дівчина запросила журналістів і дозволила вести онлайн-трансляцію. Правда оператор знімав процес не в самій палаті, а за дверима через вікно.

24208057 24208056

На пологах був присутній чоловік Айзи. Шанувальники здивувалися, як він дозволив дружині народжувати прямо в ефірі, адже Дмитро — людина абсолютно не публічна. Анохіна не раз зізнавалася, що він не любить виставляти своє життя напоказ.

— 39 тижнів і 6 днів жили ми з пузиком. А тепер я дивлюся на свого сина. І це стирає весь той страх, що вчора зазнали ми з моїм найкращим чоловіком. Мені багато чого хочеться сказати вам і поділитися своїми емоціями, про залишу це на потім. Зараз потрібно привести голову в порядок і прийняти все те, що сталося. Я дуже вдячна вам за побажання. Спасибі, що народжували зі мною. Хоча останні 15 годин я вже нікого не помічала, але це був крутий експірієнс. Я вас люблю. Дуже люблю, — написала Айза в Instagram.

У жовтні 2015 року Айза вийшла заміж за серфера Дмитра Анохіна. Весілля 30-річної Айзы та її 36-річного обранця відбулася в Лас-Вегасі. На той момент вони були знайомі лише кілька місяців. Зараз пара разом виховує сина Айзи Сема від першого шлюбу з репером Гуфом. Після розлучення Долматова відкрила мережа салонів краси і тату-салони, а також почала кар'єру співачки.