Новини про зірок
Подобається

Чому Анджеліна Джолі відмовилася від кримінального переслідування Бреда Пітта (фото)

04/10/2016     Автор: admin
Чому Анджеліна Джолі відмовилася від кримінального переслідування Бреда Пітта (фото)

Пітт погодився проходити вибіркові перевірки на алкогольну і наркотичну інтоксикацію

Анджеліна Джолі не має наміру співпрацювати з правоохоронними органами, якщо останні ініціюють кримінальне переслідування Бреда Пітта за звинуваченням в нападі на неповнолітню дитину, повідомляє Корупція.Стар

За словами інформаторів, Джолі заявила представникам окружного департаменту із захисту дітей, що під час конфлікту на борту приватного літака Пітт вдарив 15-річного сина Медокса по обличчю. В оточенні Пітта заперечують сам факт удару.

hhh

Варто відзначити, що в юрисдикцію департаменту не входить ініціація кримінального переслідування, він лише може надати результати свого розслідування в правоохоронні органи. Наявність же суперечливих свідчень сторін, а також відсутність видимих пошкоджень у дитини зменшує шанси на "криміналізацію" конфлікту практично до нуля. Наближені Анджеліни Джолі продовжують наполягати, що єдиною її метою є захист дітей.

Нагадаємо, що раніше сторони погодилися на запропоновану департаментом захисту дітей тимчасову схему спільної опіки, яка передбачає, що діти будуть постійно проживати з матір'ю, а також присутність спостерігачів під час візитів батька. Пітт погодився проходити вибіркові перевірки на алкогольну і наркотичну інтоксикацію. Угода діятиме до 20 жовтня 2016 року з можливістю продовження.