Новини про зірок
Подобається

Анфіса Чехова зізналася, що у неї відкрився дар передбачати майбутнє (фото)

04/10/2016     Автор: admin
Анфіса Чехова зізналася, що у неї відкрився дар передбачати майбутнє (фото)

Телезірка часто звертається за допомогою до екстрасенсів

Анфіса Чехова стала головною героїнею осіннього номера жіночого глянцю з анімаційною обкладинкою Woman magazine. Екс-ведуча програми "Секс з Анфісою Чеховою" не обійшла увагою своє сімейне життя, зізнавшись в тому, що їй подобається відчувати ревнощі до свого чоловіка. Анфіса розповіла, що її нинішній чоловік, грузинський актор Гурам Бабліашвілі не хотів ставати її чоловіком. "Мені довелося його підштовхувати. Але це не означає, що зараз я говорю з чоловіком пошепки і придихом", – заявила Чехова, повідомляє Корупція.Стар

anfisa-chehova1-e1454939160492-440x320

Теледіва зізналася, що у неї відкрився дар передбачати майбутнє. "Я поки тільки вчуся розбиратися в астрології, але коли розповідаю людям про те, що їх чекає, вони дивуються, настільки це про них", – сказала Чехова.

Анфіса натякнула, що частенько звертається за допомогою до екстрасенсів. "У мене є два знайомих екстрасенси. Одна живе в Москві – здається, учасниця "Битви екстрасенсів", інша – в Пітері, обидві мені дуже допомагають. Якщо хтось захворів у родині, я завжди можу зателефонувати, попросити почитати молитви, вони читають – і людина поправляється".

Чехова згадала і про свої страхи: "Я боюся будь-якого відключення свідомості. З одного боку, мені заважає цей страх, з іншого – застерігає від неприємностей. Наприклад, я зайвий раз не піду собі нічого пришивати або гарувати. Навіть зуби лечу без наркозу. Коли народжувала сина за допомогою кесаревого розтину, лікарям, щоб вколоти епідуральну анестезію, доводилося тримати мене вп'ятьох, я виривалася і нічого не могла з собою вдіяти. Але завдяки цьому страху я ніколи в житті не пробувала наркотики", – заявила теледіва.