Плітки
Подобається

Скандал! Ірина Аллегрова відбила 21-річного нареченого у Настасьї Самбурської (ФОТОДОКАЗ)

03/10/2016     Автор: Катерина Гук
Скандал! Ірина Аллегрова відбила 21-річного нареченого у Настасьї Самбурської (ФОТОДОКАЗ)

Ірина Аллегрова завжди вміла кружляти голови чоловікам і з роками не втратила цього дару. 

Тому після її дуету зі співаком Олександром Івановим (IVAN) на «Новій хвилі 2016» пішли розмови про роман зірки з починаючим виконавцем, передає Корупція.Стар

Примітно, що хлопець вже давно зустрічається з Настасьєю Самбурською і дівчина навіть заявляла про своє бажання народити від нього дітей. «Нова хвиля 2016» виявилася дуже спекотною не тільки тому, що відбулася в Сочі, але ще і завдяки запальному дуету Ірини Аллегрової та Олександра Іванова. 

1475472261_o1fqhmfh2og

Артисти виконали композицію «Кіно про кохання», чим викликали обурення в рядах шанувальників — невже між зірками проскочила іскра? Чутки про роман «шаленої імператриці» Аллегрової та співака-початківця здаються ще більш пікантними, якщо згадати, що Олександр складається у відносинах з Настасьєю Самбурською. 

Дівчина навіть встигла заявити, що хоче заміж за артиста і готова народити йому дітей. Варто сказати, що на одному з недавніх концертів Аллегрова підтвердила, що знову закохана і щаслива. «Милі мої бабоньки! Відчуваю, що прийшов час дати вам надію, навіть тим, хто вже не сподівається. Любіть! Ніколи не пізно!» — заявила зі сцени артистка, ніж дала зрозуміти своїм шанувальникам, що вона знову знайшла свою другу половинку. 

Нагадаємо, що Олександр Іванов (IVAN) виступав на конкурсі «Євробачення 2016», де представляв Білорусь. Молодий чоловік виступив з піснею «Help You Fly», але не пробився у фінал.