Новини про зірок
Подобається

Оце так здивувала: Анфіса Чехова розповіла про страхи і дар передбачати майбутнє (фото)

03/10/2016     Автор: admin
Оце так здивувала: Анфіса Чехова розповіла про страхи і дар передбачати майбутнє (фото)

Відома телеведуча Анфіса Чехова зізналася у відвертому інтерв'ю журналу Woman magazine в тому, що володіє даром передбачення і пояснила, як їй допомагають в житті потойбічні сили. Також теледіва розповіла, чому її нинішній чоловік не хотів ставати її чоловіком, і що змусило її сісти на медичну дієту.

Анфіса Чехова стала головною героїнею осіннього номера жіночого глянцю з анімаційної обкладинкою Woman magazine. В інтерв'ю відома телеведуча відкрила таємницю свого різкого схуднення. Екс-ведуча програми "Секс з Анфісою Чеховою" не обійшла увагою і своє сімейне життя, зізнавшись в тому, що їй подобається відчувати ревнощі до свого чоловіка. Анфіса розповіла, що її нинішній чоловік, грузинський актор Гурам Бабліашвілі не хотів ставати її чоловіком, повідомляє Корупція.Стар

568fee260389b_anfisa-chehova-2

"Мені довелося його підштовхувати. Але це не означає, що зараз я говорю з чоловіком пошепки і придихом", — заявила Чехова.

Теледіва зізналася, що у неї відкрився дар передбачати майбутнє.

"Я поки тільки вчуся розбиратися в астрології, але, коли розповідаю людям про те, що їх чекає, вони дивуються, настільки це про них", — сказала Чехова.

Анфіса натякнула, що частенько звертається за допомогою до екстрасенсів.

"У мене є два знайомих екстрасенса. Одна живе в Москві — Кажетта, учасниця "Битви екстрасенсів" інша — в Пітері, обидві мені дуже допомагають. Якщо хтось захворів у родині, я завжди можу зателефонувати, попросити почитати молитви, вони читають — і людина одужує".

Чехова згадала і про свої страхи:

"Я боюся будь-якого відключення свідомості. З одного боку мені заважає цей страх, з іншого — застерігає від неприємностей. Наприклад, я зайвий раз не піду собі нічого пришивати або вколювати. Навіть зуби лікую без наркозу. Коли народжувала сина за допомогою кесаревого розтину, лікарям, щоб вколоти епідуральну анестезію, доводилося тримати мене вп'ятьох, я виривалася і нічого не могла з собою вдіяти. Але завдяки цьому страху, я ніколи в житті не пробувала наркотики", — заявила теледіва.

Також в новому номері жіночого глянцю, учасниці гурту "Віа Гра" розповіли про секс по дружбі, телеведуча Жанна Бадоєва про косметичні засоби, які допомагають їй підтримувати себе в подорожах, а українські дизайнери напередодні тижня моди, відкрили секрети головних трендів цієї осені.