Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут захопила відвертим зізнанням (ФОТО)

03/10/2016     Автор: Катерина Гук
Ольга Фреймут захопила відвертим зізнанням (ФОТО)

Ольга Фреймут – одна з найпопулярніших телеведучих України, дуже рідко ділитися потаємними історіями, зберігаючи всі факти про сім'ї та особистому житті потай. 

Але нещодавно Ольга все-таки вирішила привідкрити завісу і поділитися подробицями роману з Володимиром Локомко, передає Корупція.Стар

Одного разу Ольга вже розповідала подробиці романтичних відносин з Володимиром Локотко, який, до речі, є генеральним директором «Нового каналу». Але Фреймут ніколи не розповідала, коли саме робочі стосунки переросли у справжню історію кохання. І тільки в інтерв'ю журналу «Караван історій» Ольга нарешті вирішила відповісти на всі хвилюючі шанувальників питання.

1475242032_13734494_119958991781257_1995303157_n

Багато хто вважав, що відносини Ольги і Володимира почалися зі службового роману, під час роботи над спільними проектами. Але мама Ольги Фреймут розвінчала всі здогади недоброзичливців.

Сама ж Фреймут розповідає, що коли на новому каналі відбулася зміна керівництва, вона робота в Євпаторії і дізналася про цю новину з телефонного дзвінка. Всі дівчата на телеканалі були в захваті від нового, красивого директора і намагалися всіма можливими способами йому сподобатися.Ольга ж на той час була в стосунках і тому навіть і не думала закохуватися в свого начальника. Перше спілкування з Володимиром дало можливість Ользі, відчути себе захищеною, і з тих пір вона часто називає його своїм ангелом-хранителем. З самого початку, відносини Фреймут і Локотко були швидше дружні, вони намагалися підтримувати один одного і спільними силами досягати гарних результатів у роботі.

1475242061_img_0453
Але в один момент Ольга зрозуміла, що дуже сумує за Володимиром, і не може довго перебувати без його спілкування. Напевно, відносини Ольги і Володимира залишилися дружніми, якщо б не одна цікава ситуація. Коли Фреймут була в Швейцарії, вона відвідала могилу Шанель, яка є для неї справжнім кумиром. На могилі Ольга попросила щоб Габріель, стала її хрещеною, і в той же вечір Володимир написав їй повідомлення. Це було досить несподівано для Ольги, так як до цього вони довгий час не спілкувалися. Фреймут сприйняла повідомлення як знак згори і вирішила, що з цього моменту потрібно щось змінювати в житті. Результатом цієї чудової історії кохання став син Валерій, яким пара не може натішитися.