Новини про зірок
Подобається

Мама двох дітей Слава з «Неангелів» повністю оголилася в еротичній фотосесії (ФОТО18+)

03/10/2016     Автор: Ігор Нагорний
Мама двох дітей Слава з «Неангелів» повністю оголилася в еротичній фотосесії (ФОТО18+)

Артистка прикрасила сторінки журналу для чоловіків XXL, передає Корупція.Стар

Солістка дуету "НЕАНГЕЛИ" Слава декілька годин тому заінтригувала фанатів, виклавши обкладинку журналу для чоловіків XXL у своєму фотоблозі із власним зображенням.

Тепер прихильники Слави мають змогу оцінити декілька повноцінних світлин з фотосесії для жовтневого випуску журналу, героїнею якого й стала артистка. На фото мама двох дітей Слава позує у яскравій мереживній білизні, з-під якої визирають груди зірки. На деяких фото співачка позує взагалі без спіднього. Чоловік співачки Едгар Камінський залишився задоволений роботою коханої, проте зауважив, що хотів, аби все ж таки дещо міг бачити тільки він.

"Сьогодні моя дружина зробила для мене карколомний сюрприз… Після побаченого мене переповнює суперечливий захват (я знав про фотосесію, але просив не показувати мені фото до виходу глянцю). Я безмежно щасливий, що настільки красива і неповторна жінка з обкладинки XXL цілком належить мені… Але, кохана, деякі частинки твого тіла… моя думка, можу бачити тільки я. Славо, ти щаслива і я цьому радий, а кому не подобається — нехай заздрять", — так прокоментував відвертий фотосет дружини Камінський.