Зіркові скандали
Подобається

Екстрасенс запобігла жахливій трагедії в родині Наталі (ФОТО)

03/10/2016     Автор: Катерина Гук
Екстрасенс запобігла жахливій трагедії в родині Наталі (ФОТО)

Співачка Наталі взяла участь у програмі «Битва екстрасенсів», і це допомогло їй вберегти свою дитину від біди. 

Спочатку знаменитість не надала особливого значення словам екстрасенса. Але коли пророцтво ясновидиці стало збуватися, у співачки сталася справжня істерика, передає Корупція.Стар

«Її звали Вікторія. Вона мені сказала, що в моєї другої дитини є червоний велосипед. І попросила: «Ні в якому разі не підпускайте сина до нього, інакше може статися трагедія». Я лише посміхнулася у відповідь – жодного червоного велосипеда у нас не було. Купувати велосипед ми не збиралися, і вже тим більше червоний» , – розповіла співачка.

4-300x199

Зйомки затягнулися, і тривали більше 12 годин. Коли втомлена артистка повернулася додому, вона була повергнута в шок: її тато купив для онука червоний велосипед, який описала екстрасенс. «Що зі мною сталося в той момент, важко описати словами. У мене сталася істерика. Я дуже спокійний за життя людина, а тут просто буря емоцій. Перша думка, яка в мене виникла, взяти і з восьмого поверху його просто скинути. Як ця Вікторія могла знати про велосипеді? Про нього навіть я не знала: під час зйомок у нас забрали телефони. І чому тато купив саме червоний велосипед? Адже існує мільйон квітів…Але він був реально яскраво-червоного кольору, як пожежна машина».