Зіркові скандали
Подобається

Віка з «НеАнгелів» розлучилася зі своїм нареченим

02/10/2016     Автор: admin
Віка з «НеАнгелів» розлучилася зі своїм нареченим

Співачка Катерина Смеюха, більш відома як учасниця популярного українського колективу «НеАнгели» Віка, приголомшила своїх шанувальників сумною новиною — вона розлучилася зі своїм бойфрендом, актором і каскадером Іваном Стрижаковим.

Про це вона розповіла в інтерв'ю українській телеведучій Каті Осадчій в ефірі радіостанції «Хіт ФМ», передає Корупція.Стар

На провокаційне запитання Осадчої про те, коли ж буде весілля, про яке стало відомо на початку літа, Віка спокійно відповіла: 

«Я повинна тебе здивувати — у нас вже немає відносин».

Далі співачка продовжила: 

«Так, таке відбувається. Я ніколи не могла собі уявити, що саме зі мною таке може статися … Я цілком і повністю поринула в любов, в серйозні стосунки, збиралася будувати сім'ю, але на сьогоднішній день я одна».

У той же час на запитання ведучої, хто став ініціатором розриву, артистка відповіла, що в цілому причиною стала її щільна гастрольна діяльність і постійні переїзди.

Також вона зазначила, що її молодій людині не вистачило мудрості. На її думку, він ще не до кінця дозрів до настільки серйозних відносин. 

Нагадаємо, обранець Віки на шість років молодший за неї.

У якийсь момент зі співачки спали рожеві окуляри, а дрібні сварки і проблеми стали нерозв'язними.

Також Віка зазначила, що вони все ж таки залишаться друзями.

Нагадаємо, ще влітку на весіллі іншої зоряної пари — продюсера Юрія Нікітіна і співачки і ведучої Ольги Горбачової — Віка і Іван світилися від щастя і розповідали в інтерв'ю, що планують власне пишне торжество.