Новини про зірок
Подобається

Терміново! Леонардо Ді Капріо таємно одружується на моделі зі Швеції (ФОТО)

02/10/2016     Автор: Катерина Гук
Терміново! Леонардо Ді Капріо таємно одружується на моделі зі Швеції (ФОТО)

Оскароносний американський актор Леонардо Ді Капріо таємно готується до весілля — західні таблоїди зарясніли заголовками про майбутнє одруження зірки Голлівуду.

Актор Леонардо Ді Капріо давно має славу ловеласа, що віддає перевагу моделям. В обіймах 41-річної зірки Голлівуду побувало безліч довгоногих красунь, однак жодній з них не пощастило викрасти серце завидного нареченого, передає Корупція.Стар

Інформація про весілля Ді Капріо вже не раз з'являлася в мас-медіа, однак ці повідомлення були не більше, ніж чутками, а жодній з колишніх подружок Лео так і не вдалося затягти його до вівтаря.

leo28062016-zahod

В цей раз західні таблоїди знову заговорили про весілля актора. За даними видання «Life and Style» 24-річної моделі Ніні Агдал вдалося настільки зачарувати зірку фільму «Вижив», що заради неї актор навіть готовий, нарешті розпрощатися зі статусом закоренілого холостяка.

di-caprio-300x200

Закохані нібито вже навіть визначилися з місцем проведення весілля, вибрали дату її проведення і таємно ведуть підготовку до найважливішого події в їх житті. Весілля Ді Капріо імовірно пройде на острові Сент-Бартс. Своє одруження самий завидний наречений Голлівуду і його наречена запланували на весну.

За даними представників преси, надто пишного святкування закохані влаштовувати не планують. Обітниці вірності вони вимовлять в компанії лише найближчих людей.

Нагадаємо, що за даними Daily Mail, знайомство Лео і Ніни Агдал сталося близько п'яти років тому. Таку інформацію повідомила виданню бабуся моделі. Проте пресі про роман голлівудського актора зі шведською моделлю стало відомо лише в цьому році.