Новини про зірок
Подобається

Телеведучий Олександр Педан налякав дивним фото з відпочинку (ФОТО)

02/10/2016     Автор: admin
Телеведучий Олександр Педан налякав дивним фото з відпочинку (ФОТО)

Український телеведучий вирушив до Португалії, щоб активно відпочити, передає Корупція.Стар

Тільки недавно телеведучий показував в Інстаграмі, як він виглядає після травми шиї. Олександру довелося кілька днів носити бандаж на шиї і не займатися спортом, що при його режимі було практично неможливо. Всім відомо, що Педан обожнює активні види спорту, він взимку катається на лижах і серфить по снігу, а влітку — підкорює хвилі на дошці для серфінгу. Навіть його перше і поки що єдине татуювання присвячене спортивному відпочинку, воно складається із кадрів, зроблених під час його зимової відпустки, яку він провів у Грузії.

Зараз Олександр полетів до Португалії і щодня ходить до океану, щоб посерфити на дошці в задоволення. На своїй сторінці Олександр показує найяскравіші фото, які були зроблені в його відпустці. А буквально пару годин тому він показав забавне фото, на якому він зображений в повітрі. Підписав він його так: 

«Ох я зараз лупанунусь!!!».

Найцікавіше, що сам Олександр у момент стрибка в басейн був сухим, а його шорти — мокрими. Підписники чого тільки не придумали, в загальному, посміялися всі від душі.

Стиль, орфографія і пунктуація Олександра Педана збережені.

w460-8-1