Новини про зірок
Подобається

Неначе не її діти: Співачка Камалія показала дочок спортсменок, зовсім на неї не схожих (ФОТО)

02/10/2016     Автор: Катерина Гук
Неначе не її діти: Співачка Камалія показала дочок спортсменок, зовсім на неї не схожих (ФОТО)

Трирічні дівчатка-близнюки, доньки української співачки Камалії, займаються спортом з самого раннього дитинства. 

Мама виклала в Instagram фото дівчаток після змагань, передає Корупція.Стар


Арабелла і Мірабелла справжні наїзниці – в цьому вони пішли по стопах своєї мами, найбагатшої співачки України Камалії. На колажі з трьох фотографій, який Камалія виклала в Instagram, її доньки-близнючки і племінниця Зара сфотографувалися у стайні спортивного кінного клубу з призовим кубком у руках.

kamalia-dot9

Майже все літо Камалія з доньками провела в Європі, вони плавали на яхті, зупиняючись у європейських містах. Дівчата купалися в басейнах при готелях і у відкритому морі, а фотографії маляток Камалія регулярно викладала в Instagram. Її захоплення кінним спортом давнє і, як виявилося, дуже серйозне. Настільки, що співачка навіть залишила дочок з нянями на яхті, і поїхала на кілька днів у Київ на змагання з дрессажу.

kamalia-doter-dr2 kamalia-arabella

Арабелла і Мірабелла з самого раннього віку бачили коней – адже у Камалії є своя конюшня і кілька породистих і дуже дорогих скакунів. Коли вони трохи підросли мама відвела маляток в київський приватний кінний спортивний клуб «Спорт Еліт», розташований у Кончі-Заспі, де їх навчили не лише сидіти на коні, але і доглядати за вихованцями. Маленьких дітей у клубі привчають до спілкування з поні, але Арабелла і Мірабелла вже управляються з великими кіньми.