Новини про зірок
Подобається

Красуня Світлана Тарабарова поділилася подробицями підготовки до весілля (ФОТО)

02/10/2016     Автор: Катерина Гук
Красуня Світлана Тарабарова поділилася подробицями підготовки до весілля (ФОТО)

Співачка продовжує активно ділитися з підписниками в соціальних мережах подробицями підготовки до весілля.

Не так давно випускниця «Фабрики зірок» Світлана Тарабарова випустила свій сольний сингл «Я кажу так», тим самим натякнувши оточуючим, що їй зробили пропозицію і вона погодилася, передає Корупція.Стар

Ця новина стала несподіванкою, так як співачка не виходить у світ зі своїм хлопцем і не показує їх спільних фотографій в соцмережах, тобто про нього публіці взагалі нічого невідомо.

w460-10-1-300x281

Світлана після прем'єри пісні почала активно готуватися до власного весілля і розсекречувати деякі подробиці майбутнього заходу, щоб ввести в курс справи своїх фанатів. 

Напередодні Тарабарова написала наступне: «Як і обіцяла, продовжую ділитися подробицями підготовки до весілля)! Після довгих роздумів і перегляду сотень портфоліо, мій вибір припав на агентство «Gagarinsbrothers Event by Kvartal 95», за суворою абревіатурою якого ховаються чудові хлопці Брати Гагаріни, які з недавніх пір займаються розвитком Івент напрямки в найбільшою розважальною компанії України, з якими ми відпрацювали масу заходів і в надійності яких я впевнена! Хлопці, у нас все вийде, я вірю в вас».

Шанувальники співачки по достоїнству оцінили її вибір і побажали отримати від підготовки до весілля виключно позитивні емоції.