Зіркові скандали
Подобається

Віка з «Неангелів» приголомшила новиною про розрив зі своїм нареченим (ФОТО)

01/10/2016     Автор: Катерина Гук
Віка з «Неангелів» приголомшила новиною про розрив зі своїм нареченим (ФОТО)

Співачка Катерина Смеюха, більш відома як учасниця популярного українського колективу "Неангели" Віка, шокувала своїх шанувальників сумною новиною — вона розлучилася зі своїм бойфрендом, актором і каскадером Іваном Стрижаковим.

Про це вона розповіла в інтерв'ю українській телеведучій Каті Осадчій, передає Корупція.Стар

На провокаційне питання Осадчій про те, коли ж буде весілля, про яке стало відомо на початку літа, Віка спокійно відповіла: "Я повинна тебе здивувати — у нас вже немає відносин".

22461_315 3eb5e6bf3212996aeca856d407432ae6

Далі співачка продовжила: "Так, таке відбувається. Я ніколи не могла собі уявити, що зі мною таке може статися… Я цілком і повністю занурилася в любов, у серйозні стосунки, збиралася будувати сім'ю, але на сьогоднішній день я одна".

У той же час на запитання ведучої, хто став ініціатором розриву, артистка відповіла ухильно, що в цілому причиною стала її щільна гастрольна діяльність і постійні переїзди.

Також вона зазначила, що її молодій людині не вистачило мудрості. На її думку, він ще не до кінця дозрів до настільки серйозних стосунків. Нагадаємо, обранець Смеюхи на шість років молодший за неї.

В якийсь момент з співачки спали рожеві окуляри, а дрібні сварки і проблеми стали нерозв'язними.


Нагадаємо, ще влітку на весіллі іншої зіркової пари — продюсера Юрія Нікітіна і співачки і ведучої Ольги Горбачової — Віка і Іван світилися від щастя і розповідали в інтерв'ю, що планують власне пишне торжество.