У Мережі з’явилися перші знімки новонародженого малюка Меган Фокс (ексклюзивні фото)

01/10/2016     Автор: Катерина Гук
У Мережі з’явилися перші знімки новонародженого малюка Меган Фокс (ексклюзивні фото)

Зірка Голлівуду Меган Фокс тільки 1,5 місяці тому стала мамою чудесного малюка, а її фанатам вдалося побачити знімки маленького Джорні Рівера.

4 серпня актриса стала мамою втретє. Малюк став свого роду порятунком для шлюбу зіркової пари, яка розвалюється зі стрімкою швидкістю, передає Корупція.Стар

Відомо, що ще в минулому році Меган Фокс подавала позов про розлучення з Брайаном Остіном Гріном, але подружжя все-таки змогло відшукати потрібні точки дотику, а через 9 місяців на світ з'явився чарівний малюк, який одразу вніс свої корективи у родинне життя пари: Грін моментально перетворився в турботливого батька і уважного чоловіка.

1475236757_fox1-600x400

Пару днів тому Фокс відправилася в салон краси разом з маленьким Рівером. Поки малюк мирно сопів у своїй колясці, його маму встигли «зловити» папараці, та й він сам опинився в кадрі. 

Тепер шанувальники актриси зможуть порадіти новим фотографіям від улюбленої актриси і новоспеченої мами. Фанати вже встигли відзначити, що зірці вдалося практично на 100% повернути собі колишні форми після пологів, адже судячи з фото відчуває вона себе чудово, виглядає здоровою і повною сил. Шанувальники поки гадають, на кого буде схоже маля, але вже зараз вони відзначають його красу і вражаючу схожість зі своєю зірковою мамою.