Новини про зірок
Подобається

Співачка Алла Пугачова розкрила шокуючу таємницю про своїх дітей (ФОТО)

01/10/2016     Автор: Катерина Гук
Співачка Алла Пугачова розкрила шокуючу таємницю про своїх дітей (ФОТО)

Примадонна розповіла у відвертому інтерв'ю, чому віддає перевагу синові Гаррі. 


Пугачова зізналася, що хлопчик народився слабший від сестри, і за нього доводилося хвилюватися частіше, передає Корупція.Стар

Нещодавно Примадонна вітчизняної сцени зізналася, що донька ревнує її до сина, оскільки Алла Борисівна проводить з ним більше часу.

alla-maxim-1-10-16-770x433-jpg-pagespeed-ce-wmhstplr13

«Дітей я не поділяю, але душа тягнеться до мужика, та й син мене краще відчуває. Ліза ревнує мене до брата, може навіть закотити істерику», – розповіла Пугачова. Підвищена увага до спадкоємця пояснюється тим, що за його здоров'я довелося неабияк похвилюватися. 

«Він народився слабкіше Лізи. Коли Гарька захворів, я зрозуміла, що я просто божевільна. В житті так ніколи не переживала!».

За словами зіркових батьків, Ліза зростає активною і товариською. Дівчинка любить приміряти прикраси і уважно вибирає вбрання.

Між тим Пугачова і Галкін вирішили відправити дітей в дитячий сад. Про це повідомила хрещена Гаррі дизайнер Міла Ставицька: «Алла Борисівна хоче, щоб діти грали з однолітками, розширювали коло спілкування. Садок вона вже обрала – там займаються за системою Монтесорі: розвиток без змагання з іншими дітьми».