Зірка тижня
Подобається

Ідеальна жінка: Моніці Беллуччі — 52 роки (ФОТО)

01/10/2016     Автор: Катерина Гук
Ідеальна жінка: Моніці Беллуччі — 52 роки (ФОТО)

30 вересня, приголомшливій італійській красуні, актрисиі Моніці Беллуччі виповнилося 52 роки.

Вона почала свою кар'єру як модель в 24 роки. Досягнувши успіху в модельному бізнесі, Моніка вирішила спробувати знятися в кіно. У 1990 році вона дебютувала в італійському кінематографі, передає Корупція.Стар

Вже в 1996 році Моніка Беллуччі досягла успіху як актриса. За роль Лізи у фільмі «Квартира» вона номінувалася на премію «Сезар» в номінації «Подає надії актриса». Під час зйомок цього фільму Белуччі познайомилася з французьким актором Венсаном Касселем, з яким згодом створила сім'ю.

"SPECTRE" Photocall On Location In Rome, Italy "Combien Tu M?Aimes?" (How Much Do You Love Me?) - Film Stills 62nd Venice Film Festival - The Brothers Grimm 62nd Venice Film Festival: The Brothers Grimm Monica Bellucci Malena premiere "The Matrix Reloaded" Film Premiere "The Matrix Reloaded" Photocall "The Matrix Reloaded" Photocall Matrix Reloaded Photocall 56th International Cannes Film Festival Los Angeles Premiere of Tears of the Sun 55th International Film Festival in Cannes

Продовжуючи зніматися у фільмах, вже відома на весь світ модель стала першокласною актрисою. Її фотографії з'являлися на обкладинках глянцевих журналів. 

У фільмі «Малена» акторський талант Моніки Беллуччі розкрився у всій пишності. Краса і чарівність актриси укупі з акторською майстерністю підкорили серця всіх глядачів і критиків.