Новини про зірок
Подобається

Яна Клочкова нарешті розкрила таємницю хто її бойфренд (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

30/09/2016     Автор: admin
Яна Клочкова нарешті розкрила таємницю хто її бойфренд (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

Ми запитали у Клочкової, як їй вдається тримати себе в хорошій фізичній формі. Плавчиха сказала, що робить щоранку зарядку, ходить три рази в тиждень в спортзал і, звичайно ж, плаває, передає Корупція.Стар

"Але найголовніше — це внутрішній стан, коли є гармонія з собою", — зазначила Клочкова.

"Намагаюся пізно не їсти, хоча їм трохи булочок і дуже люблю морозиво", — додала зірка. Поділилася Яна і своїми уподобаннями в одязі. Найбільше вона любить носити джинси і кросівки. Але іноді любить вдягати сукні та спідниці.

385787619

"Дуже люблю ходити на шопінг, ось в Америці була, там поповнила собі гардероб", — сказала плавчиня.

Не могли ми не запитати у Яни, як у неї справи в особистому житті, на що вона відповіла з посмішкою: "У мене все нормально". Зараз спортсменка зустрічається з чоловіком, подробиці про якого вона тримає в таємниці.

385787458

На питання, чи планує вона переходити на новий рівень відносин з ним, Клочкова відповіла: "Складно поки говорити, все просто працюють, займаються своїми справами … але, звичайно, бачимося, зустрічаємося".

Яна вже познайомила свого коханого зі своїм 6-річним сином Олександром, і вони добре ладнають. "Він подарував синові на день народження велосипед і інші подарунки, синові це подобається", — зазначила плавчиня.

Яна опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото з бойфрендом, на якому вони тримаються за руки. "Щастя є", — прокоментувала плавчиха знімок.

385787379