Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут розповіла про роман з чоловіком, якому вона народила сина (фото)

30/09/2016     Автор: admin
Ольга Фреймут розповіла про роман з чоловіком, якому вона народила сина (фото)

Ведуча програми "Новий інспектор Фреймут. Міста", яка вийде на "1+1" цієї осені, Ольга Фреймут дала перше розгорнуте інтерв'ю після народження другої дитини і прикрасила обкладинку жовтневого номера журналу "Караван історій", повідомляє Корупція.Стар

726143_2_w_590

У відвертому інтерв'ю Ольга Фреймут розповіла про те, який шлях їй довелося пройти, перш ніж стати відомою телеведучою, журналісткою і медійної персоною. Ольга зізнається, що робота — одна з тих речей, які роблять її щасливою:

"Народився син — і практично в той же час з'явилася ідея нового проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста". Я вдячна своїй команді за ідею. Коли мені розповіли про цей задум, я відчула щастя".

Телеведуча мріє, щоб життя простих жителів в містах України стало комфортнішим, і в новому проекті "Новий інспектор Фреймут. Міста" вона хоче надихнути людей зайняти активну позицію в розвитку міста, а не перекладати відповідальність на інших.

"Я хочу, щоб людям було в країні так само комфортно, як у себе вдома. У своєму будинку я роблю ремонт, ставлю меблі, фортепіано, кладу на стіл прибори і тарілки…Я хочу, щоб Україна була так само комфортною для життя. Наш проект буде вказувати на помилки в управлінні містом, і завдяки цьому країна почне змінюватися", — зазначає Ольга.

Також в інтерв'ю Ольга Фреймут вперше поділилася подробицями знайомства з Володимиром Локотко — батьком її другої дитини — і зазначила, що їх роман не можна назвати службовим:

726143_1_w_590

"Наші відносини почалися пізніше, коли ми вже не працювали разом. Вперше поспілкувавшись з Володимиром Володимировичем особисто, я відразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-хранителем на каналі, хоча тоді між нами не було ніяких симпатій і романтики. Через якийсь час я раптом зрозуміла, що сильно за ним сумую. Ми з ним зустрічалися по роботі, було багато недоробленого, недоговореного. Я чесно зізналася, що мені його не вистачає. Це був якраз той випадок, коли, втрачаючи, знаходиш. Якби я не пішла з каналу, могла б і не зрозуміти, як багато для мене важить Володя".

726143_3_w_590