Новини про зірок
Подобається

Марія Яремчук шокувала новою зовнішністю (ФОТО)

30/09/2016     Автор: admin
Марія Яремчук шокувала новою зовнішністю (ФОТО)

Обличчя української співачки так сильно змінилося, що її тепер насилу дізнаються шанувальники, не кажучи вже про сторонніх людей.

Останнім часом імідж Марії Яремчук кардинально змінився. Вона перефарбувалася в більш світлий відтінок каштанового, обстригла волосся по плечі, стала носити окуляри і реперські кепки. Загалом, навіть власні фанати іноді не впізнають її на тих фотографіях, якими вона ділиться в Інстаграмі, передає Корупція.Стар

Буквально три дні тому співачка поділилася новою фотографією у себе на сторінці, на знімку Маша відображена зі склянкою кави в окулярах і в звичній кепці. Яремчук з якоїсь причини показувала гримаси на камеру, коли робила селфі для Інстаграму, в наслідок чого нарвалася на шквал критики на свою адресу.

Губи артистки здалися публіці не натуральними, підписники стали писати Марії про те, що останнім часом вона стала не природною і більше схожа на ляльку. В цілому, з коментарів зрозуміло, що колишній зовнішній вигляд Марії Яремчук до її кардинальних перевтілень подобався фанатам більше, ніж те, як вона виглядає зараз.

w460-33-16