Новини про зірок
Подобається

Бред Пітт зізнався, що здав аналізи заради дітей (фото)

30/09/2016     Автор: admin
Бред Пітт зізнався, що здав аналізи заради дітей (фото)

Шлюборозлучний процес Бреда Пітта і Анджеліни Джолі набирає обертів. Після того як на адресу актора полетіли звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми і зловживанні забороненими речовинами, він вирішив добровільно здати аналізи на алкоголь і наркотики і довести громадськості, що йому немає в чому дорікнути.

Закиди почалися, коли ЗМІ дізналися про інцидент, що трапився пару тижнів назад на борту приватного літака Джолі і Пітта: актор, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сильно посварився з дружиною і почав кричати на неї і дітей. Особливо дісталося старшому синові пари, Меддоксу, який заступився за матір: нібито в відношенні нього Пітт застосував і фізичне насильство, повідомляє Корупція.Стар

The Jolie-Pitt Family Outing In New Orleans

Відразу ж після цієї історії Джолі і подала на розлучення, а Пітт виявився в центрі скандалу через свою поведінку. Однак актор має намір довести, що всі звинувачення на його адресу неправдиві і приховувати йому нічого, тому-то він і вирішив здати необхідні тести. Результати аналізів поки невідомі.

Інсайдери говорять, що Пітт дуже стурбований поточною ситуацією і планує битися до останнього за право опіки над дітьми: Джолі, нагадаємо, збирається домагатися одноосібної опіки. Актор вже скасував всі найближчі робочі заходи, щоб зосередитися на "сімейній ситуації".