Новини про зірок
Подобається

Мама Тіматі поділилася секретами про дитинство співака (фото)

29/09/2016     Автор: admin
Мама Тіматі поділилася секретами про дитинство співака (фото)

Мама відомого російського виконавця Тіматі останнім часом стала не менш відомої, ніж її син.

Симона Юнусова вже досить тривалий час веде свій блог по вихованню дітей в соціальній мережі Instagram. Саме в ньому мама репера вирішила поділитися з суспільством методами виховання по-справжньому щасливих і успішних дітей, повідомляє Корупція.Стар

Симона Юнусова акцентує увагу на тому, що дитину з дитинства не варто привчати до дорогого життя. Малюкові з ранніх років необхідно прищеплювати розуміння того, що всі блага життя не приходять самі собою, а їх необхідно заробити і заслужити.

469529b324d76903bf2069f58e0cb073 g_d292bc02d3650cdeeb46881238cace4d_2_478x500 timati-270416-1

Що стосується рутинних домашніх обов'язків, то мама Тіматі вважає, що дитину необхідно зацікавити будь-якими способами виконувати ту чи іншу домашню роботу. Дана звичка з дитинства допоможе дитині у дорослому житті любити і знаходити щастя в банальному приготуванні їжі або прибирання квартири. На думку Сімони Юнусової необхідно звернути увагу і ретельно підходити до вибору першого навчального закладу для дитини, а саме до вчителів, трудящим в його стінах.

Саме педагоги в школах грають важливу роль в тому, чи буде у дитини бажання і прагнення до навчання, оскільки неправильний підхід вчителя може назавжди відбити охоту до утворення і творчому розвитку дитини.

До думки і порад Сімони Юнусової прислухаються безліч сучасних батьків, оскільки їй свого часу вдалося виховати двох синів, на сьогоднішній день є досить успішними і самодостатніми людьми. Тепер вона з радістю займається вихованням своєї дворічної онучки, дочкою Тіматі Алісою.