Новини про зірок
Подобається

Каньє Уест образив Тейлор Свіфт під час концерту (фото)

29/09/2016     Автор: admin
Каньє Уест образив Тейлор Свіфт під час концерту (фото)

Свіфт не очікувала, що про неї репер пройдеться в "дивному і неприємному контексті"

Каньє Уест знову нагадав про свій конфлікт з кантрі-співачкою Тейлор Свіфт. Так, під час нещодавнього концерту Каньє згадував співачку, безсторонньо висловлюючись в її сторону, повідомляє Корупція.Стар

Під свист своїх фанів Каньє почав виступ 24 вересня і не де-небудь, а в рідному місті Тейлор Нешвіллі, штат Теннесі. Шанувальники Каньє почали скандувати "f*ck Taylor Swift", а Каньє кричав з ними в унісон.

b443cbe99d9a7e28a4d382a87a8a7382

Нагадаємо, що Уест подзвонив Свіфт і запитав, чи може використовувати її ім'я в своїй пісні. Тейлор подякувала йому за таку честь і сказала, що згодна, попросила лише, щоб він ознайомив її з фінальним звучанням пісні, чого Каньє робити не став. Свіфт не очікувала, що про неї репер пройдеться "в такому дивному і неприємному контексті".

Обуренню її не було меж, а репер і Кім Кардашьян відразу ж виклали в мережу аудіозапис телефонного дзвінка, того самого, під час якого Каньє просить дозволу заспівати про Свіфт. Тейлор, яка і так мучиться від манії переслідування, була в шоці – вона не знала, що телефонна розмова записується.