Новини про зірок
Подобається

Семюел Л. Джексон різко висловився про розлучення Пітта і Джолі (відео)

28/09/2016     Автор: admin
Семюел Л. Джексон різко висловився про розлучення Пітта і Джолі (відео)

За словами Семюела Л. Джексона, на історію відносин Анджеліни Джолі, Бреда Пітта і Дженніфер Еністон звертають занадто багато уваги

Анджеліна Джолі і Бред Пітт залишаються головними героями західних ЗМІ, і поступово до обговорення їх розлучення "підтяглися" не тільки шанувальники акторів, а й їхні колеги.

Так, в інтерв'ю Good Morning Britain зіркове розлучення прокоментував навіть Семюел Л. Джексон — причому в досить різкій формі, повідомляє Корупція.Стар

samuel-l-jackson-kingsman-2015

Варто зазначити, що актор сам не рвався обговорювати чужі відносини — і лише у відповідь на пряме запитання репортера все-таки зважився дати коментар. За словами Семюела Л. Джексона, на історію відносин Анджеліни Джолі, Бреда Пітта і Дженніфер Еністон звертають занадто багато уваги — забуваючи, що це не їхня справа.

"Багато в Америці до цих пір думають що , як Бред вчинив з Дженніфер Еністон, було неправильно, і тепер радіють, що "зла відьма" втратила чоловіка. Упевнений, що не менша кількість людей думають, що все це просто сумно — ще одна сім'я розпалася. Чого я не розумію, так це того, чому взагалі всіх це хвилює, і чому всі думають, що це їх справа".