Зіркові скандали
Подобається

Росія висуває на Євробачення-2017 співака з України (ФОТО, ВІДЕО)

28/09/2016     Автор: Катерина Гук
Росія висуває на Євробачення-2017 співака з України (ФОТО, ВІДЕО)

РосЗМІ повідомили, що від Росії на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в 2017 році пройде в Києві, хочуть висунути російського співака родом з України Олександра Панайотова. 

"32-річний співак вже зараз — кандидат номер один не тільки на участь у "Євробаченні", але і на найгучнішу перемогу в історії виступів нашої країни у конкурсі", — повідомляє джерело, передає Корупція.Стар

Крім того, в Росії переконані, що, висунувши учасника з України, зможуть "примирити дві країни". "Тим більше що в Києві Панайотова напевно візьмуть, якщо не вороже, то стримано. Адже сам Олександр родом із Запоріжжя. Віддати перемогу українському хлопчику, що прожив, до речі, все свідоме життя в Росії і повернувся на батьківщину з місією помирити дві країни якщо не на політичній, то на музичній арені, — про найкращої драматичної розв'язки шоу організатори "Євробачення" і мріяти не можуть!", — додав інсайдер. 

680_57eb748d18643

Також повідомляється, що Олександр поїде, в разі, якщо Росія захоче взяти участь у київському "Євробаченні".

Так як вони переконані, що перемогу "Україні, яка скрізь скаржиться на російську агресію" просто віддали, як скривдженій дитині іграшку. 

"Залишається лише дочекатися рішення самої Росії: чи захоче наша країна взяти участь у київському "Євробаченні", знову зігравши за законами музично-політичного шоу і виставивши на суд європейської телеаудиторії козирну карту у вигляді  Олександра Панайотова". 

Нагадаємо, перемогу на Євробаченні-2016 здобула українська співачка Джамала. Представник Росії Сергій Лазарєв посів третє місце.