Новини про зірок
Подобається

Джамала відмовляється виходити заміж за свого коханого (ФОТО)

28/09/2016     Автор: Катерина Гук
Джамала відмовляється виходити заміж за свого коханого (ФОТО)

33-річна співачка Джамала досі не погоджується одружуватися з Сеїтом-Бекіром Сулеймановим, 25 років. 

Прийняла обручку, але просить почекати, передає Корупція.Стар

— Він не раз пропонував руку й серце. Поки що віджартовуюся. Спочатку чекала цих слів. Та він не поспішав кликати заміж. Потім ­дозрів. А я сказала: “Тепер чекай, коли я знову захочу”, — каже Джамала.

725280_1_w_300-300x280

Пара познайомилися на вечірці у друзів. Зустрічаються три роки. Про їхні стосунки знали найближчі. Публіці Джамала показала Сеїта-Бекіра 22 вересня. Разом прийшли до столичного кінотеатру на Мангеттенський фестиваль короткометражних фільмів.

Сулейманов народився в Сімферополі. Закінчив Київський національний університет ім. Шевченка за фахом “медична фізика” та Київську школу економіки. Супроводжував Джамалу в Стокгольмі на пісенному конкурсі Євробачення, де вона взяла першість.

До зустрічі з Сеїтом-Бекіром Джамала зустрічалася з іншим чоловіком. Його ім’я не розголошує.

— Ми разом навчалися в консерваторії. Після навчання мене запросили до опери в Швейцарію. Але він сказав: “Ти ж розумієш, це кінець нашим стосункам. Я не хочу втрачати тебе”. Відмовилася від Швейцарії. Але в нас все одно не склалося, — продовжує.

Джамала живе у столиці. Нещодавно мер Віталій Кличко вручив їй ключі від трикімнатної квартири. Батьки — у Криму. Має старшу сестру Евеліну.