Новини про зірок
Подобається

Адвокат Анджеліни Джолі нарешті розкрив всю правду про її розлучення з Піттом (фото)

28/09/2016     Автор: admin
Адвокат Анджеліни Джолі нарешті розкрив всю правду про її розлучення з Піттом (фото)

Відомий адвокат Лаура Вассер вела не одину справу з розлучення зірок

Лаура Вассер одна з найзнаменитіших адвокатів Голлівуду. Вона займалася розлученням Кім Кардашян, Джонні Деппа, а тепер працює на Анджеліну Джолі. Журналісти вирішили дізнатися, як ставитися зірковий адвокат до шлюбів взагалі, повідомляє Корупція.Стар

Відзначимо, що її година роботи коштує близько 850 доларів, і це не найбільша ціна. Її послуги можуть коштувати і дорожче.

Адвокат Вассер, яка поки не розчаровувала своїх клієнтів, сама виступає противником шлюбів. Вона вважає, що особисте життя повинно залишатися особистим. А державу сюди вплутувати не треба.

Шлюб — це договір, регульований державою, а я не хочу, щоб держава регулювала моє особисте життя. Ви можете жити зі своїм партнером, мати зобов'язання стосовно один одного, любити і поважати один одного. Якщо ви заводите дітей, то приймаєте рішення виховати їх разом. Навіщо в це вплутувати державу?

Лаура Вассер

4d5_69948_0

У цьому питанні у кожного своя думка. Проте Лаура зіштовхуються часто з питанням врегулювання шлюбних відносин. І зараз їй потрібно відстояти інтереси своєї клієнтки Анджеліни Джолі.