Новини про зірок
Подобається

Сором: у Маші Єфросиніної тріснули штани «на одному місці» просто на публіці (ФОТО)

27/09/2016     Автор: admin
Сором: у Маші Єфросиніної тріснули штани «на одному місці» просто на публіці (ФОТО)

Марія Єфросиніна завітала на церемонію Best Fashion Awards, передає Корупція.Стар

-Маріє, ти давно співпрацюєш з українськими дизайнерами, і будемо чесними — буває таке, що не пілійшла сукня, або її дошивають в останній момент?

-Я не шукаю легких шляхів, тому на Одеському кінофестивалі мені сукню доставили за дві години до початку. Автор Ваня Фролов, рожева сукня в мене була. Я не знала, чи ось так виходити — в чому мати народила, чи, все ж таки, моя сукня доїде.

-Не було сукні майже до останньої хвилини перед виходом на сцену?

-Так, він сказав: "Мені потрібно довишивати. Молоды — вони такі. Він собі так придумав, що не отдасть мені неготову сукню, він трохи був незадоволений, що камінці не так виклав.

-Зважаючи на те, що ти схудла, чи буває так, що стилісти приносять одяг, а він — завеликий, навіть той, який показують на подіумі?

-Це було рік тому, або два. А зараз моя стилістка приносить такі малі речі, що навіть на мою Нану будуть маленькі. І каже: "А я подумала, що тобі підійде". І кілька разів таке було, що я сиділа в тих штанях, які тріщали на одному місці.

-Літо пройшло в роботі, але й відпочити встигли — найменшого сина вивезли відпочивати.

-Для мене сам факт того, що поїхали усі вчотирьох, було святом. Тому що в Тимура вийшло. Не два тижні, як ми запланували, він був з нами лише тиждень, а я з дітьми була два тижні в Хорватії. І стільки відкриттів було у нашого Олександра. Ти що: море, їжа інша. Класно було.