Зіркові скандали
Подобається

Скандал! Арсен Мірзоян жорстоко обізвав загиблих поліцейських з Дніпра (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

27/09/2016     Автор: Катерина Гук
Скандал! Арсен Мірзоян жорстоко обізвав загиблих поліцейських з Дніпра (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

Вранці 27 вересня українську і, зокрема, запорізьку громадськість Фейсбуку накрила хвиля скандалу. 

Відомий запорізький співак Арсен Мірзоян образив пам'ять загиблих у Дніпрі поліцейських. Реакція користувачів соцмережі не змусила себе довго чекати, передає Корупція.Стар

Співак у коментарях до одного із записів на тему трагедії, що сталася напередодні з співробітниками Дніпровського управління патрульної поліції, украй різко і безсторонньо висловився в адресу загиблих. У своєму висловлюванні екс-співробітник запорізького заводу, нині бойфренд співачки Антоніни Матвієнко, назвав загиблих правоохоронців «дірявими» і заявив, що у вбивці поліцейських був якийсь свій «кодекс».

 mirzoyan6-kopiya
Пізніше Мірзоян спробував порозумітися на своїй сторінці у Фейсбуці. Своє цинічне висловлювання він пояснив як «музичний сленг, що означає невлад і повз нот». Яке відношення фальш у музиці мала до застреленим охоронцям порядку Дніпра – незрозуміло.

mirzoyan5-kopiya mirzoyan4-1 mirzoyan2-kopiya mirzoyan1-kopiya
Вибачення Арсен приніс занадто пізно. Хвиля виправданого та справедливого обурення вже накрила фейсбук-громадськість. Користувачі одноголосно зійшлися на думці, що подібні висловлювання на адресу загиблих копів – аморальні й недоречні, а в «адекватності» співака можна засумніватися. Запорізькі активісти масово повідомляли про те, що надалі відмовляються від творчості співака і пробачити його за таке – неможливо.