Ох ця мода! Віра Брежнєва і Глюкоза вибрали однаковий наряд за 100 тисяч (фото)

27/09/2016     Автор: Катерина Гук
Ох ця мода! Віра Брежнєва і Глюкоза вибрали однаковий наряд за 100 тисяч (фото)

Обидві знаменитості вийшли у світ в однакових вбраннях від відомого бренду.

Днями в мережу потрапили перші знімки яскравої фотосесії Віри Брежнєвої для журналу Vogue, передає Корупція.Стар

Зірка з'явилася в роковому яскравому образі. Особливою родзинкою її луку стало шикарне плаття з леопардовим принтом і рюшами.

vera-brezhneva-i-glyukoza-vyibrali-odinakovyiy-naryad-za-100-tyisyach-foto-1 vera-brezhneva-i-glyukoza-vyibrali-odinakovyiy-naryad-za-100-tyisyach-foto-2-1 vera-brezhneva-i-glyukoza-vyibrali-odinakovyiy-naryad-za-100-tyisyach-foto-2
Точно такий ж твір мистецтва від Saint Laurent наділа співачка Глюкоза (Наталя Чистякова-Іонова) минулого тижня. У наряді за 100 тисяч гривень артистка в компанії чоловіка відвідала прем'єру картини «Дуелянт».

vera-brezhneva-i-glyukoza-vyibrali-odinakovyiy-naryad-za-100-tyisyach-foto-5 vera-brezhneva-i-glyukoza-vyibrali-odinakovyiy-naryad-za-100-tyisyach-foto-4 vera-brezhneva-i-glyukoza-vyibrali-odinakovyiy-naryad-za-100-tyisyach-foto-2
Обидві знаменитості доповнили плаття досить стриманими аксесуарами. Для фотосесії Віра Брежнєва вибрала помітний і яскравий макіяж з smoky eyes і червоною помадою, ну а Глюкоза зупинилася на нюдовому варіанті.


Також зірки виявилися цілком одностайні у виборі стилю взуття: на Брежнєвій і на Чистяковій-Іоновій — відкриті чорні босоніжки на високому каблуці.