Новини про зірок
Подобається

Гвінет Пелтроу готується до розкішного весілля (фото)

27/09/2016     Автор: admin
Гвінет Пелтроу готується до розкішного весілля (фото)

Сьогодні актриса Гвінет Пелтроу відзначає своє 44-річчя. А вже в кінці осені можливо зіграє весілля. Обранцем актриси став режисер Бред Фелчак, пише Корупція.Стар

"Сучасні дівчата часто кажуть, що весілля — справа другорядна, неважливе. Але я впевнена, що в шафі у кожної з них припадає пилом сценарій з білосніжною каретою і тонною пелюсток троянд", — зізнається Гвінет.

725448_1_w_590 725448_2_w_590

Гвінет вважає, що кожна жінка після сорока починає по-новому дивитися на себе і своє життя. Поглянувши на шлюб з солістом Coldplay Крісом Мартіном, актриса порахувала його безперспективним. А в 2015 році подала на розлучення.

Після розлучення Пелтроу перебралася з Лондона в Лос-Анджелес і з головою поринула в роботу. На знімальному майданчику популярного серіалу "Хор" закохалася в режисера Бреда Фелчака. З ним була знайома більше семи років.

Ніхто не припускав, що службовий роман Бреда і Гвінет переросте у щось більше. Казали, що вони лише друзі.

Бред залицявся за Гвінет, як справжній джентльмен. Дарував вишукані подарунки, возив на екзотичні курорти, влаштовував романтичні вікенди в Європі і подружився з її дітьми Еппл та Мозесом. В одному інтерв'ю і зовсім заявив, що хоче дитину від Пелтроу! Відтоді з'явилися чутки про весілля.

Сьогодні майбутнє весілля Бреда і Гвінет — тема номер один в зарубіжній пресі. Деякі видання стверджують, що жених з нареченою визначилися з датою весілля. Воно відбудеться в кінці осені. Найняли весільного розпорядника, оскільки хочуть, щоб церемонія була по-справжньому шикарною.