Новини про зірок
Подобається

Вагітна Галина Безрук поділилася новими весільними знімками (ФОТО)

26/09/2016     Автор: Катерина Гук
Вагітна Галина Безрук поділилася новими весільними знімками (ФОТО)

Українська актриса і співачка, фіналістка міжнародного пісенного конкурсу "Нова хвиля" Галина Безрук, яка розповіла про свою відпустку в Криму і ставлення до українців на території анексованого півострова, поділилася в мережі весільними фотографіями.

Знімки з чоловіком співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

"Прийшов час весільних фото", — зазначила Безрук.

74c6256f01649042c164255092e08b37 fbb067052776cdd2d0b5ec2f1135c56a

В серпні 2016 року Галина Безрук вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва. Раніше співачка показала чоловіка в мережі, також ділилася звісткою про церемонії вінчання, фотографіями спільного відпочинку. На цей раз її сторінку прикрасили знімки весільного букета, а також подружнє фото, де артистка з'явилася в білій сукні.

Як повідомлялося раніше, Галина Безрук чекає дитину. Вагітна співачка вирушила на міжнародний пісенний конкурс "Нова хвиля" в Сочі, де довела своїм виступом членів журі до сліз. А ось продовжити зйомки в новому сезоні комедійного серіалу "Слуга народу" з-за свого положення артистка не змогла.

Пыдписники співачки захоплюються весільними фотографіями і залишають теплі коментарі.

"Прекрасні! Від вас виходить світло! Щастя вам сімейного, величезного, безмежного від душі бажаю", "найкрасивіша наречена", "найкращі на цьому світі… Любові вам і здорового малюка", "Щасливі і красиві! Щастя вам, Артем і Галечко", "Красива пара", — відзначають в мережі.