Новини про зірок
Подобається

Оксана Марченко вразила всіх наповал своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

26/09/2016     Автор: admin
Оксана Марченко вразила всіх наповал своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

Оксані Марченко 43 роки, а виглядає вона все також чудово, як і 10 років тому. Її прихильники відзначають, що з кожним роком теле-діва стає ще красивішою. 

Фотографії, якими Марченко поділилася в Фейсбуці викликали бурю обурення від інтернет-користувачів. Вся справа в тому, що на знімках ведуча «Х-Фактора» не просто молодше виглядає, а її зовнішній вигляд став якимось неприродним, передає Корупція.Стар

Публіка в соцмережі назвала Оксану Марченко «лялькою», адже зараз риси її обличчя і справді більше схожі з ляльковими. Шанувальники викупали теле-зірку в компліментах, а решта стали обговорювати її зовнішність і висловлювати підозри в тому, що вона зробила пластичну операцію або ж фотографії пройшли хорошу обробку в Фотошопі.

Варто відзначити, що сценічний макіяж зазвичай робить чудеса, тому й без того гарна Оксана Марченко може миттєво перетворюватися в той же час, який грим їй роблять майстри. Так що для того, щоб завжди виглядати вічно молодим, необов’язково лягати під ніж пластичного хірурга.

1471427507_marchenko-oksana