Новини про зірок
Подобається

Мільйонер Гарік Корогодський витатуював дітям нецензурне слово (фото)

26/09/2016     Автор: admin
Мільйонер Гарік Корогодський витатуював дітям нецензурне слово (фото)

Бізнесмен Гарік Корогодський пронумерував власних дітей, у них є татуювання "Бл*дська сімейка". Про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"У нас є дещо спільне, сімейне татуювання, воно є у дітей старших, молодші теж зроблять, але пізніше, воно все пояснює", — говорить бізнесмен, повідомляє Корупція.Стар

38667

Але є ті у родині, хто не зробив такого татуювання.

"У дружини такого татуювання немає, вона утрималась, але номер ми за нею залишили. А молодша донька, коли їй задали на творі у школі назвати ідеальну планету батьків, вона сказала, у неї батьки дуже різні: "у нас буде "бл*дська галактика", — каже Корогодський.

Нагадаємо, мільйонер розповів про те, що збирається допомагати своїй дочці будувати співочу кар'єру і буде вкладати у неї гроші.

Молодша донька мільйонера, Марія, брала участь у національному відборі на конкурс дитяче Євробачення. Дівчина посіла друге місце. За словами Гаріка Корогодського, він не хотів використовувати зв'язки на користь доньки.

"Я не говорив з журі, це принципова позиція, хоча всіх знаю. Вкладати гроші буду, без них не співається", — сказав Гарік Корогодський.