Зіркові скандали
Подобається

«Ми щось більше, ніж просто коханці»! Макс Барських про невдачі в особистому житті (ФОТО)

26/09/2016     Автор: Катерина Гук
«Ми щось більше, ніж просто коханці»! Макс Барських про невдачі в особистому житті (ФОТО)

Чим більша популярність Макса Барських, тим більше, за його словами, він нещасливийв особистому житті. 

Кілька років він зустрічався з солісткою групи «ВІА-Гра» Мішею Романовою, але зараз їх роман зійшов на «ні», передає Корупція.Стар

 Тим не менш, Макс зізнається, що вони назавжди залишаться один для одного рідними людьми. «Ми щось більше, ніж просто коханці, ми з нею дуже близькі люди, можна навіть сказати, що ми – сім'я. Наш союз, напевно, на століття. Ми не стримуємо себе: разом відпочиваємо, залишаємося в гостях один в одного, записуємо дуети», — розповідає Барських.

42_main

І хоча співак є досить влюбчивою людиною, йому зараз важко зав'язати тривалі відносини через постійні гастролі. «Звичайно, хотілося б, щоб моє особисте життя була яскравішим і насиченим. І взагалі з кожним роком я розумію, що знайти свою другу половинку буде все складніше. Але, якщо я її зустріну, то впевнений, що зможу поєднати кар'єру з особистим життям. Напевно, мені буде достатньо двох дітей – хлопчика і дівчинки, старший брат і молодша сестра», — зізнається співак.

До речі, за словами Барських, він задоволений своєю фігурою, але хотів би, щоб шанувальниці обговорювали його творчість, а не зовнішні дані.