Новини про зірок
Подобається

Маша Єфросиніна розповіла про свою приголомшливу сукню на Одеському кінофестивалі (фото)

26/09/2016     Автор: admin
Маша Єфросиніна розповіла про свою приголомшливу сукню на Одеському кінофестивалі (фото)

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, що ризикувала не дочекатися сукні, яка здійняла справжній фурор на Одеському кінофестивалі.

"Я не шукаю легких шляхів — на Одеському кінофестивалі за 2 години була доставлена моя сукня нашим молодим Ванею Фроловим, рожева сукня у мене була і я не знала, в чому мені виходити: в чому мати народила, чи моя сукня приїде. Він сказав мені, ще треба довишивати, вони молоді такі, він собі так придумав, що мені сукню не ввідасть, бо вона не готова, він ще трохи не задоволений, камінці не так виклав, а Марійку потім саму камінцями можна викладати", — каже Єфросиніна, повідомляє Корупція.Стар

712958_7_w_590 wx600_964442

Зірка розповіла, які речі приносить їй стиліст.

"Рік тому чи два мені приносили одяг, який був завеликий, а зараз стилістка приносить такі речі, які на мою доньку Нану будть маленькі. Вона каже: "Я думала тобі буде впору". В мене було кільк разів, що я сиділа в таких штанях, що вони тріщали на тому самому місці, бо воно дуже випукле", — говорить Єфросиніна.

Нагадаємо, дизайнер Іван Фролов став соавтором сукні співачки Джамали для Євробачення, де вона перемогла. Фролов не міг стримати хвилювання, коли працював над ескізом.

"Руки тремтіли, коли малював і шили, а, коли Джамала поїхала до Стокгольму я не спав ночами, чекав нове відео Джамали з бекстейджу, з першої репетиції, другої, як одягали, як виставляли світло, дуже нервував в день Євробачення, фіналу. Переживання не мало меж, це була справжня ейфорія, задоволення розуміти, що вона знаходиться в сукні, яку ми створили разом. Я ніколи не кажу, що це моє абсолютне творіння, це наш симбіоз", — сказав Іван Фролов.