Новини про зірок
Подобається

Ексклюзивний кадр: Ані Лорак без макіяжу (ФОТО)

26/09/2016     Автор: Катерина Гук
Ексклюзивний кадр: Ані Лорак без макіяжу (ФОТО)

Багато західні та російські зірки досить часто демонструють шанувальникам свою природну красу, викладаючи в Мережу численні селфі без макіяжу. 

Проте в Instagram 37-річної Ані Лорак подібні знімки — справжня рідкість. До радості фоловерів, днями співачка опублікувала нове фото, на якому позує з «голим» особою. Кадр викликав бурхливу реакцію підписників, передає Корупція.Стар

Шанувальники Ані Лорак звикли завжди бачити її з бездоганною укладанням та макіяжем. Однак 25 вересня зірка виклала в Instagram знімок, на якому з'явилася в незвичайному вигляді: з недбалим пучком на голові і без грама косметики на обличчі.

1474885098_2

"Доброго ранку! Гарного дня!" — підписала Лорак нове селфі.

В коментарях фолловери почали захоплюватися природною красою співачки, а деякі з передплатників навіть зійшлися в думці, що без мейк Ані виглядає ще гарнішим, ніж з ним: «Без макіяжу, Ані, ви выглядете на 10 років молодше!)», «Без макіяжу, красуня!», «Найчистішої принади найчистіший зразок!!!», «Без косметики краще….», «Така краса! Ви виглядаєте як школярка! Так тримати!», «Так навіть краще», «Прекрасна. дуже ніжна .. ….», «Без макіяжу така мила».


До речі, селфі співачки без мейк набрало понад 47 тисяч «лайків» від підписників. У свою чергу знімок, викладений днем раніше, на якому Лорак позує при повному параді, викликав більш скромну реакцію фоловерів — він сподобався тільки 29 тисячам користувачів Instagram.