Новини про зірок
Подобається

Чоловік Маріон Котіяр прокоментував чутки про її роман з Бредом Піттом (фото)

26/09/2016     Автор: admin
Чоловік Маріон Котіяр прокоментував чутки про її роман з Бредом Піттом (фото)

Гійом Кане зізнався в любові Маріон Котіяр

Кожен раз в розлученні Джолі і Пітта вспиливают нові дані, подробиці і плітки. Такою пліткою став роман Пітта з фанцузкой актрисою Маріон Котіяр. Цю новину негайно вирішила прокоментувати актриса. І навіть поділилася радісною новиною у своєму житті, повідомляє Корупція.Стар

Чоловік Маріон Котійяр Гійом Кане також не став мовчати і прокоментував чутки про роман Котіяр з Піттом. Він написав офіційну заяву в особистому мікроблозі.

Кані також скористався нагодою зізнатися своїй дружині в коханні.

Я теж не звик коментувати чутки про нас, не маю звичку говорити відкрито про своє особисте життя, яку до цього моменту я завжди намагався оберігати. Змусили мене змінити власним принципам і висловитися дурні і продажні люди, які називають себе журналістами, представники таблоїдів, а також хейтери, які відчувають себе такими всемогутніми, сидячи за клавіатурою і поливаючи брудом ні в чому не винних людей. Це вони змусили мене сказати те, що я пишаюся Маріон, люблю її, поважаю і захоплююся їй — вона залишається сильною і розумною, незважаючи на те, що їй висувають дурні і необгрунтовані звинувачення. Навіть у такій некрасивій ситуації мені хочеться бути позитивним і не опускатися до рівня цих людей. І як сказала Маріон, бажаю вам всім стати кращими і прагнути до чогось більшого в вашому житті, ніж закидання оточуючих брудом .

написав Гійом Кане

iiiii

До слова, тепер говорять про те, що подруги Джолі стали причиною розлучення. А у Пітта досі не пройшли почуття до Джолі.