Новини про зірок
Подобається

Сенсація: Ані Лорак чекає на другу дитину (ФОТО)

25/09/2016     Автор: admin
Сенсація: Ані Лорак чекає на другу дитину (ФОТО)

"Ми самі запитали Соню: "що ти хочеш на день народженя?" тому що це було 5 років, хотіли зробити щось особливе. Я в кінці дня народження сказав: до 10 років не буде такого свята. Будемо сімейно відпочивати. Складно, таке свято, стільки гостей, важко організувати", — говорить Мурат, передає Корупція.Стар

Співачка Ані Лорак планує у найближчий час завести другу дитину, про це розповів її чоловік Мурат Налчаджиоглу у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

67545_0

"Хочемо, кожен день про це думаємо. Важливий час, його немає. У нас багато планів, Кароліна багато займається кар'єрою, у мене свої плани, хочемо у найближчий час завести другу дитину", — сказав чоловік.

"Квартиру купили, машину, є водії, охорона, менеджер, я відкрив свою компанію. Я вважаю це неправильне питання, ми не йшли з України, навіщо повертатися? Ми тут живемо! Багато людей мають різні домівки. У нас є будинок у Туреччині, Україні, Москві, хочу купувати дім у Іспанії. Дуже вигідна ситуація, хочу влітку проводити там час з донькою, тому що мені подобається клімат", — говорить Мурат.