Новини про зірок
Подобається

Олександр Скічко прокоментував роман із заможною нареченою (фото)

25/09/2016     Автор: admin
Олександр Скічко прокоментував роман із заможною нареченою (фото)

Телеведучий Олександр Скічко прокоментував у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 свій роман з Єлизаветою Юрушевою, спадкоємицею одного з найбагатших людей в Україні. Ведучий не боїться, що його називають альфонсом.

"Я сприймаю її, як людину, в першу чергу, багато хто думає, що вона дівчина, яка нічого не робить, спить до 12 і вона справжня нероба тому що у неї багатий батько, про це можливо теж говорять, але я знаю її з іншого боку. У мене теж не бідні батьки, я не вважаю себе бідною людиною. Я добре заробляю, я купив собі машину, квартиру, у мене все прекрасно і я не бачу проблеми в тому, що у мене може бути заможна наречена", — говорить Олександр Скічко, повідомляє Корупція.Стар

24059248

Ведучий не проти пишного весілля.

"Я не проти. Є ведучі, які кажуть: "я все бачив, нічого не хочу, ці конкурси, ітерактиви, люди, які приходять і кажуть тости". Мені це подобається. Я вважє це гарною подією, знаковою, коли родина починає спільне життя, я в будь-якому випадку хочу весілля і воно обов'язково буде", — говорить ведучий.

Нагадаємо, телеведучий вразив своїм вмінням пародіювати відомих політиків. Заговорив голосом Януковича та Ляшка.

Зірка розповів, як вчиться розмовляти голосом відомих політиків.

"Дивишся відео , треба розуміти, про що він думає і ти в якійсь мірі в нього перевтілюєшся, але я наголошую, що в якійсь", — говорить Олександр Скічко.