Новини про зірок
Подобається

Кейт Вінслет помстилася всім, хто ображав її у дитинстві (фото)

25/09/2016     Автор: admin
Кейт Вінслет помстилася всім, хто ображав її у дитинстві (фото)

Оскароносна акторка Кейт Вінслет побувала в ефірі ток-шоу Today, під час якого розповіла ведучому Біллі Бушу про те, як натерпілася від ровесників в дитинстві, і про почуття задоволення, яке прийшло до неї з роками.

"Коли я була юною, я була трошки повненькою, і мої ровесники потішалися наді мною, обзивали і принижували. Ніхто не думав, що я досягну успіху в кіно — я ж почала зніматися, будучи підлітком. Так що це моя помста. Тут і зараз. Моя успішна кар'єра, мої здорові дітки. У мене насправді дуже щасливе життя, так що я звертаюся до своїх кривдників. Подивіться на мене зараз, люди! " — сказала, сміючись, Кейт, повідомляє Корупція.Стар

ca64ca381ae51e8143d7b414a95c3f_articles_main_big

Нагадаємо, що слава прийшла до Уінслет після виходу на екрани в 1997 році після фільму, який став мега успішним "Титанік", в якому вона зіграла з Леонардо ДіКапріо. Кейт живе відокремленим життям далеко від галасливого Голлівуду, але недавно старша дочка актриси Мія (народжена в шлюбі з Джимом Тріплтоном) заявила, що ніколи не буде розмовляти з матір'ю, якщо та не візьме її з собою на знімальний майданчик і не познайомить з колегою і партнером по фільму Ліамом Хемсвортом, про існування якого Уінслет дізналася безпосередньо перед зйомками стрічки "Кравчиня".